Kratki kurs kreativne fotografije za svakoga

Otkrite šta sve fotografija može da učini za vas!

Jednomesečni kurs fotografije će vam omogućiti da fotografiju prilagodite svojim potrebama. Ako želite da samostalno plasirate svoje proizvode, usluge ili znanje, a ne znate kako sa minimalnim uslovima da napravite reprezentativne fotografije, ovo je pravo mesto za vas.

Fotografiju možete koristiti kao inspiraciju za nove proizvode i stvaralaštvo, kao cilj ili kao sredstvo. Izaberite sami.

Rad u malim grupama, na specifičnim lokacijama, sa osvrtom na istoriju fotografije i likovne umetnosti, uz saradnju sa partnerima u grupi i diskusiju, uz igru i eksperiment, omogućeće vam da usvojite tehniku i ovladati kreativnim veštinama. Pomoćićemo vam da unesete inovaciju, intuiciju i kreativno razmišljanje kako biste i van studija uspeli da okolnosti prilagodite svojim mogućnostima, napravite adekvatnu selekciju i izradite fotografiju koja će predstaviti vaš proizvod ili ideju.

Potrebno je da imate svoj fotoaparat, digitalni, analogni ili aparat u sklopu mobilnog telefona. Stativ po mogućstvu, nije obavezno. Predznanje o fotografiji nije neophodno.

Kurs je podeljen u četiri termina od po tri sata (4 školska časa), nedeljom popodne ili u dogovorenom terminu sa polaznicima. Rad na terenu.

Cena subvencionisanog kursa od 16 časova je 40 EUR u dinarskoj vrednosti.

Prijavljivanje u toku, početak rada kursa, kad se formira grupa od 5 ili više polaznika. Ukoliko želite da se prijavite, pošaljite mail na kodorg@gmail.com. Info na tel. 060/0227180

Program vodi Iva Musović, vizuelna umetnica.

All copyright reserved by CODE Association (UG KOD) 2012


Advertisements

About KOD

Udruženje građana KOD je društveni servis koji inicira, podstiče, stvara, organizuje, koordinira, podržava i sprovodi sve akcije koje doprinose formiranju stabilnog i pravednog društva koje obuhvata ugrožene grupe, osobe u nepovoljnom društvenom položaju, kao i osobe sa invaliditetom, posebno mlade i žene bez stalnog zaposlenja. KOD organizuje neformalno obrazovanje dece i mladih na polju umetnosti i zanatstva i ima svoj galerijski program. Galerija ALT je program KOD-a koja promoviše društvenu i kulturnu kritiku kroz savremene umetničke prakse i dizajn, godišnje nagrade studenata likovnih umetnosti, uključujući i bazare rukotvorina. Association of citizens CODE a social service that initiates, stimulates, creates, organizes, coordinates, supports and implements all actions that contribute to the formation of a stable and just society which includes vulnerable groups, people in disadvantaged social position, and persons with disabilities, especially youth and women without permanent employment. CODE organizes non formal art&craft education of kids and youth and has its gallery programs. Gallery ALT is a program of CODE which promotes social and cultural critiques through contemporary art practices and design, annual awards of visual art students, inclusive handy craft bazaars.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: