Radionica kreativnog zvuka

Pronađite svoj autentičan muzički izraz!

Ovaj program u oblasti muzike i zvuka osmišljen je kao trening za kreativno izražavanje mladih talentovanih muzičara i drugih mladih ljudi koji su zainteresovani za istraživanje i izražavanje u oblasti savremene muzike. Program pomera težište sa virtuoznosti u vladanju muzičkim instrumentima i opremom, na inventivnost i kreativnost u proizvođenju i korišćenju zvuka i njegovoj obradi, s ciljem da se podstakne i ostvari autentičan lični izraz mladih, kao alternativa komercijalnom zvuku i “main stream-u”.

Radionica ce se odvijati jednom nedeljno, četiri puta u mesecu u kojima će učestvovati desetak polaznika.

Radionica traje dva meseca. Polaznici sa sobom donose svoj instrument.

Planirano je da se u toku dvomesečne radionice snime i isproduciraju dve numere različitog muzičkog žanra.

Prijavljivanje na e-mail: grupakod@gmail.com, info na tel. 060/0227180.

Program se odvija u Kancelariji za mlade Palilula, Klub Kotež, ul. Trajka Grkovića 5/I, jednom nedeljno u trajanju od po tri sata (4 školska časa), u dogovorenom terminu.

Ukupna cena kursa je 100 EUR u dinarskoj vrednosti, za dva meseca, ali se plaća 60 EUR po upisu za prvu ratu i 40 EUR za drugu ratu.

Početak kursa posto se forima grupa


Obuku vodi Nenad Billy Urosević, multiinstrumentralista i kompozitor iz Beograda.

All copyright reserved by CODE Association (UG KOD) 2012

Najstrože je kažnjivo kopirati delove teksta i fotografije i koristiti sadržaj u komercijalne svrhe!

Advertisements

About KOD

Udruženje građana KOD je društveni servis koji inicira, podstiče, stvara, organizuje, koordinira, podržava i sprovodi sve akcije koje doprinose formiranju stabilnog i pravednog društva koje obuhvata ugrožene grupe, osobe u nepovoljnom društvenom položaju, kao i osobe sa invaliditetom, posebno mlade i žene bez stalnog zaposlenja. KOD organizuje neformalno obrazovanje dece i mladih na polju umetnosti i zanatstva i ima svoj galerijski program. Galerija ALT je program KOD-a koja promoviše društvenu i kulturnu kritiku kroz savremene umetničke prakse i dizajn, godišnje nagrade studenata likovnih umetnosti, uključujući i bazare rukotvorina. Association of citizens CODE a social service that initiates, stimulates, creates, organizes, coordinates, supports and implements all actions that contribute to the formation of a stable and just society which includes vulnerable groups, people in disadvantaged social position, and persons with disabilities, especially youth and women without permanent employment. CODE organizes non formal art&craft education of kids and youth and has its gallery programs. Gallery ALT is a program of CODE which promotes social and cultural critiques through contemporary art practices and design, annual awards of visual art students, inclusive handy craft bazaars.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: