DEKUPAZ NA NAKITU

Radionica nakita u tehnici dekupaž održana je 28.4.2012., 0d 15 do 18h, Kuća Đure Jakšić, Skadarska 36, Beograd

Tehnika Dekupaz na nakitu je vrlo pristupačna tehnika koja svakome omogućuje da bude dizajner dekorativnih predmeta, kao što su modni detalji (modni asesoar). Primenom postojećih dekorativnih podloga od papira, salveta, ili štampanih aplikacija, novinskih isečaka ili dr., polaznici će biti u prilici da izrade svoje autentične komade nakita ili modne detalje.

Na ovom jednodnevnom kursu polaznici će imati priliku da nauče:

1. kako da u beolinu oblikuju željene oblike, slobodoručno i-ili sa kalupima,

2. da pripreme podlogu za izradu elemenata za nakit u dekupaz tehnici,

3. da spoje elemente alatom od kojih će izraditi minđuše, priveske, broševe,

4. da apliciraju dekorativne podloge papira, iz magazina, dekupaž papir ili salvete, od čega će izraditi gotove dekorativne predmete, kao što su: broš, šnala, privezak i-ili minđuše.

Na ovoj radionici, polaznici će pripremiti materijal koji će sami kod kuće dovršiti ili će ga upotrebiti na sledećem kursu starinskog izgleda predmeta (2 K, krekel), a za vežbu će dobiti već izrađene površine u beolinu.

Pored toga imaće priliku da na ovalnim površinama, kao što su drvene narukvice, primene odabrane dekorativne aplikacije.

Nakon radionice biće osposobljeni da sami primenjuju ovu tehniku na različitim dekorativnim površinama, namenjenih nakitu i modnim detaljima, kao i da samostalno oblikuju podloge na kojima će raditi aplikacije. Za kurs nije potrebno predznanje.

Materijal i alati su obezbeđeni. Sve što napravite na radionici nosite sa sobom.

  • FOTOGRAFIJE SA RADIONICE!
  • This slideshow requires JavaScript.

P O P U S T I!!!

Popusti za studente do 24 god., popusti za odlične učenike, BESPLATNO za decu čiji roditelji pohađaju kurseve!!

Cena pojedinačnog kursa je: 1700 din., a ukoliko krenete na dva kursa, imate popust od 10% , a za sva tri kursa, popust na ukupnu cenu je 15%! Detaljnije o prijavljivanju i uslovima plaćanja, vidite ovde!

Kontakt: 060.0227.180, grupakod@gmail.com

all copyrights reserved by CODE (UG KOD) 2012.

Najstrože je kažnjivo kopirati delove teksta i fotografije i koristiti sadržaj u komercijalne svrhe!

Advertisements

About KOD

Udruženje građana KOD je društveni servis koji inicira, podstiče, stvara, organizuje, koordinira, podržava i sprovodi sve akcije koje doprinose formiranju stabilnog i pravednog društva koje obuhvata ugrožene grupe, osobe u nepovoljnom društvenom položaju, kao i osobe sa invaliditetom, posebno mlade i žene bez stalnog zaposlenja. KOD organizuje neformalno obrazovanje dece i mladih na polju umetnosti i zanatstva i ima svoj galerijski program. Galerija ALT je program KOD-a koja promoviše društvenu i kulturnu kritiku kroz savremene umetničke prakse i dizajn, godišnje nagrade studenata likovnih umetnosti, uključujući i bazare rukotvorina. Association of citizens CODE a social service that initiates, stimulates, creates, organizes, coordinates, supports and implements all actions that contribute to the formation of a stable and just society which includes vulnerable groups, people in disadvantaged social position, and persons with disabilities, especially youth and women without permanent employment. CODE organizes non formal art&craft education of kids and youth and has its gallery programs. Gallery ALT is a program of CODE which promotes social and cultural critiques through contemporary art practices and design, annual awards of visual art students, inclusive handy craft bazaars.

3 comments

  1. Pingback: KURSEVI DEKUPAŽ TEHNIKE « K.E.K.S. – Kod Kreativno Edukativni Studio

  2. Права ментална релаксација! Било је лепо, опуштено, корисно, едукативно… Топло препоручујем!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: