OSNOVNI KURS DEKUPAZ TEHNIKE

Osnovni kurs dekupaz tehnike je osmišljen kao hobi program u okviru kojeg je predviđeno kreativno druženje roditelja i dece (8 do 12 god.), kako bi zajedno mogli da ovladaju veštinama koje će im posle koristiti u redekorisanju sopstvenog životnog ambijenta, ili u proizvodnji unikatnih poklona za najdraže.

Na osnovnom kursu dekupaž tehnike, savladaćete salvetam tehniku i naučiti još jednu popularnu, a to je:  ”sabby chic” koji daje ofucani izgled našim dekorativnim predmetima. Polaznici biraju motive salveta koje će da primene, uče se da kombinuju šare i da samostalno dizajniraju svoj unikatni dekorativni predmet.Vežba se na ravnim, kosim i zaobljenim površinama od prirodnih materijala, a sve predmete koje izrade nose sa sobom kući. Osim što steknu osnovna znanja iz ove popularne tehnike, dobiju i korisne informacije o tome gde i po kojim cenama mogu da nabave potreban materijal, dobiju osnovne informacije o rukovanju priborom, kao i praktične informacije o budućem plasmanu njihovih proizvoda, ukoliko su zainteresovani za komercijalizaciju novih veština.

Radionice se od marta do juna odvijaju u prijatnom ambijentu Kuće Đure Jakšić na Skadarliji, a u junu u MZ Terazije. Radionicu vodi Olja Šumanac, iskusna praktikantkinja ove dekorativne tehnike.

all copyrights reserved by CODE (UG KOD) 2012.

Najstrože je kažnjivo kopirati delove teksta i fotografije i koristiti sadržaj u komercijalne svrhe!

Advertisements

About KOD

Udruženje građana KOD je društveni servis koji inicira, podstiče, stvara, organizuje, koordinira, podržava i sprovodi sve akcije koje doprinose formiranju stabilnog i pravednog društva koje obuhvata ugrožene grupe, osobe u nepovoljnom društvenom položaju, kao i osobe sa invaliditetom, posebno mlade i žene bez stalnog zaposlenja. KOD organizuje neformalno obrazovanje dece i mladih na polju umetnosti i zanatstva i ima svoj galerijski program. Galerija ALT je program KOD-a koja promoviše društvenu i kulturnu kritiku kroz savremene umetničke prakse i dizajn, godišnje nagrade studenata likovnih umetnosti, uključujući i bazare rukotvorina. Association of citizens CODE a social service that initiates, stimulates, creates, organizes, coordinates, supports and implements all actions that contribute to the formation of a stable and just society which includes vulnerable groups, people in disadvantaged social position, and persons with disabilities, especially youth and women without permanent employment. CODE organizes non formal art&craft education of kids and youth and has its gallery programs. Gallery ALT is a program of CODE which promotes social and cultural critiques through contemporary art practices and design, annual awards of visual art students, inclusive handy craft bazaars.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: