FOTOGRAFIJE RADOVA POLAZNIKA DEKUPAZ KURSEVA u februaru 2013

DSC08321

U malim grupama (do 5 polaznika), u alternativnom galerijskom prostoru u centru Beograda, mozete steci sva neophodna znanja za ovladavanje tehnikom dekupaz, i to na nekoliko razlicitih kurseva koji su trenutno u ponudi> osnovni kurs salveta tehnika + shabby shic –  D1, dekupaz na tamnoj podlozi – D2, ispucali izgled predmeta na nakitu – krakel, K2, ili kombinacija poslednja dva.

Na kurseve se mozete prijaviti putem emaila ili telefonom na br. 060.0227180 i zakazacemo vam obuku u zeljenom terminu.

Na fotografijama u postu su radovi polaznika sa februarskih kurseva odrzanih u Galeriji ALT u okviru naseg K.E.K.S. Studia.

Obuka za jedno dete od 7 do 12. god. ciji roditelji ili bake (deke) pohadjaju kurs je BESPLATNA, za drugo dete 50% od cene!

Sve fotografije su arhivski materijal sa realizovanih radionica UG KOD. Autorska prava zadrzana. Ukoliko zelite da preuzmete fotografiju, molim vas da pitate za autorizaciju. Hvala!

************

Predavači neformalnih edukativnih progama su članice UG Kod. Više o misiji i referencama UG KOD videti ovde!

***

KEKS studio je specijalizovan edukativni program inkluzivne prirode, koji doprinosi društvenoj i ekonomskoj inkluziji svojih članova-ca (iz redova ugroženih grupa), a i svojevrsna je podršku mladima i nezaposlenima u potrazi za alternativnim izvorima prihoda.

Edukativni i dizajn programi UG KOD su dizajnirani tako da doprinose revitalizaciji tradicionalnih dekorativnih tehnika koje postaju alati u savremenom dizajnu ličnih dekorativnih predmeta ili dekoraciji doma.

all copyrights reserved by CODE (UG KOD) 2012.

Najstrože je kažnjivo kopirati delove teksta i fotografije i koristiti sadržaj u komercijalne svrhe!

Advertisements

About KOD

Udruženje građana KOD je društveni servis koji inicira, podstiče, stvara, organizuje, koordinira, podržava i sprovodi sve akcije koje doprinose formiranju stabilnog i pravednog društva koje obuhvata ugrožene grupe, osobe u nepovoljnom društvenom položaju, kao i osobe sa invaliditetom, posebno mlade i žene bez stalnog zaposlenja. KOD organizuje neformalno obrazovanje dece i mladih na polju umetnosti i zanatstva i ima svoj galerijski program. Galerija ALT je program KOD-a koja promoviše društvenu i kulturnu kritiku kroz savremene umetničke prakse i dizajn, godišnje nagrade studenata likovnih umetnosti, uključujući i bazare rukotvorina. Association of citizens CODE a social service that initiates, stimulates, creates, organizes, coordinates, supports and implements all actions that contribute to the formation of a stable and just society which includes vulnerable groups, people in disadvantaged social position, and persons with disabilities, especially youth and women without permanent employment. CODE organizes non formal art&craft education of kids and youth and has its gallery programs. Gallery ALT is a program of CODE which promotes social and cultural critiques through contemporary art practices and design, annual awards of visual art students, inclusive handy craft bazaars.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: