FOTOGRAFIJE SA DEKUPAZ KURSEVA U FEBRUARU

U toku februara 2013. imali smo ukupno petoro dece koja su sa roditeljima ili sa bakom dosli na osnovni kurs dekupaz tehnike, kreativno se izrazili i naucili novu dekorativnu tehniku, potpuno besplatno!

Nasa namera je da sto vise dece ohrabrimo da se aktivno bave nekim hobi aktivnostima, jer su hobi nesto sto osim sto je izvor licnog zadovoljstva, u neizvesnoj buducnosti, moze im pomoci da uvecaju svoj prihod ili da zapocnu neki svoj mali biznis.

Za sve zainteresovane za programe kreativnog druzenja dece i odraslih, koji su za decu na uzrastu od 7 do 12 god. BESPLATNI, mozete nam se obratiti putem emaila ili na telefon> 060.0227180 i zakazati termin! Ocekujemo vas i u martu! 😀

Na ovom postu mozete pogledati odabir fotografija koje oslikavaju atmosferu sa kurseva koje smo odrzali u toku februara 2013 u prostoru Galerije ALT u Vlajkovicevoj 30, Beograd>

osnovni dekupaz kurs – D1

dekupaz na tamnoj podlozi – D2

krakel na nakitu – K2

Advertisements

About KOD

Udruženje građana KOD je društveni servis koji inicira, podstiče, stvara, organizuje, koordinira, podržava i sprovodi sve akcije koje doprinose formiranju stabilnog i pravednog društva koje obuhvata ugrožene grupe, osobe u nepovoljnom društvenom položaju, kao i osobe sa invaliditetom, posebno mlade i žene bez stalnog zaposlenja. KOD organizuje neformalno obrazovanje dece i mladih na polju umetnosti i zanatstva i ima svoj galerijski program. Galerija ALT je program KOD-a koja promoviše društvenu i kulturnu kritiku kroz savremene umetničke prakse i dizajn, godišnje nagrade studenata likovnih umetnosti, uključujući i bazare rukotvorina. Association of citizens CODE a social service that initiates, stimulates, creates, organizes, coordinates, supports and implements all actions that contribute to the formation of a stable and just society which includes vulnerable groups, people in disadvantaged social position, and persons with disabilities, especially youth and women without permanent employment. CODE organizes non formal art&craft education of kids and youth and has its gallery programs. Gallery ALT is a program of CODE which promotes social and cultural critiques through contemporary art practices and design, annual awards of visual art students, inclusive handy craft bazaars.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: