HOBI KURSEVI – DEKUPAZ 1,2,3,4

DEKUPAZ DRVENIH JAJA BY KOD STUDIO_31

U toku aprila 2013., u okviru hobi dekorativnih programa, a povodom uskršnjih praznika, organizujemo kurseve dekupaž tehnika, u formi jednodnevnih radionica u trajanju od 3- 5.30 h., i to:

  • Osnovni kurs dekupaža, tzv. Salveta tehnika + shabby chic (D1) – 3h
  • 2 K (dvokomponentni krakel, D2) – 3h
  • Tamna podloga za salveta tehniku (D3) -3h
  • Dekupaž na nakitu (D4) – 3h
  • Kombinovani D2+D3  – 5.5h

Program je osmišljen tako da polaznici mogu pohađati osnovni nivo, ili po želji, odabrani nivo, ukoliko su savladali elementarna znanja iz ove veštine. Postoji mogućnost i spajanja dva nivoa u jedan termin, D2+D3.

Na radionicama polaznici uče da na drvenim predmetima, poput jaja, kutije, varjače, četke, rama, dvene ploče, primene tehnike dekoracije salvetama. Na uskršnjim radionicama, polaznici mogu dekorisati samo drvena jaja, ili u kombinaciji sa još nekim drvenim predmetom, po želji. Svi izrađeni predmeti su vlasništvo polaznika.

tehnika 2 K (dvokomponentni krakel) na drvenom jajetu

Radionice su vikendom, od 17h., dogovorenog dana, u zavisnosti od mogućnosti polaznika.

Cena kurseva:

D1 – 1800,00 din.

D2 – 2200,00 din.

D3 – 1800,00 din.

D4 – 1800,00 din.

DK – 3500,00 din.

Predavači: D1, Gabriela Vasic i Olivera Sumanac, D2-D4 i DK – Olivera Sumanac (Facebook: Olja Dekupaz)

Ukoliko želite da osim osnovnog pohađate još neki naš dekupaž kurs, za svaki sledeći, imate popust od 5%. Ukoliko pohađate 2 kursa u jednom terminu (npr. D2+D3), cena tog kursa je 3500,00 din., sa popustom od više od 10%!

Za tekstove o ovim tehnikama, kao i fotografije polaznika sa naših dekupaž kurseva, ukucajte “dekupaz” u pretraživaču, desno na naslovnoj strani sajta.

Za praćenje najava i objava na sajtu, ubacite svoj email u rubriku PRATI SAJT.

Materijal i alati su obezbeđeni. Rad u malim grupama, do 5 polaznika.

Za prijavljivanje i dodatne info: 060.0227.180, grupakod@gmail.com

POSEBNA PONUDA ZA RODITELJE SA DECOM ili Bake sa Unicima:

Ukoliko želite da dovedete svoje dete na uzrastu od 7 do 12 god., javite nam da obezbedimo materijal i rekvizite i za njih! Za jedno dete: besplatno! Za drugo ili treće dete: doplata 50 % od cene.

MESTO ODRŽAVANJA KURSEVA:

Mesta održavanja su: Vlajkovićeva 30, Galerija ALT i u slučaju većeg broja upisanih, alternativni prostori u centru grada Beograda.

PRIJAVLJIVANJE:

Da biste se prijavili na kurs, neophodno je da navedete koji vas kurs interesuje, koji bi vam termini najviše odgovarali, da ostavite svoje podatke (ime, prezime, br. tel.) i mi ćemo vam se blagovremeno javiti. Ukoliko dovodite dete, neophodno je da navedete i to u vašoj prijavi, kako bismo znali koliki je tačan broj polaznika.

NAPOMENA:

Udruženje građana KOD, Beograd, od 2008. god. organizuje programe neformalne edukacije za mlade, a od 2012. za građane. Naše udruženje nudi mogućnost i plasmana vaših proizvoda, putem prodaja na bazarima rukotvorina, u radnjama, na internetu, …

Programi se sprovode uz stručan nadzor magistra slikarstva i autora programa, Gabriele Vasić.

Naši predavači su nezaposlena lica, te svaki vaš klik na LIKE dugme ka vašim društvenim mrežama, znači bolju vidljivost naših napora da učinimo inkluziju kreativnih lica mogućom. HVALA na solidarnosti!

Predavači neformalnih edukativnih progama su članice UG Kod. Više o misiji i referencama UG KODvideti ovde!

***

KEKS studio je specijalizovan edukativni program inkluzivne prirode, koji doprinosi društvenoj i ekonomskoj inkluziji svojih članova-ca (iz redova ugroženih grupa), a i svojevrsna je podršku mladima i nezaposlenima u potrazi za alternativnim izvorima prihoda.

Edukativni i dizajn programi UG KOD su dizajnirani tako da doprinose revitalizaciji tradicionalnih dekorativnih tehnika koje postaju alati u savremenom dizajnu ličnih dekorativnih predmeta ili dekoraciji doma.

all copyrights reserved by CODE (UG KOD) 2012.

Najstrože je kažnjivo kopirati delove teksta i fotografije i koristiti sadržaj u komercijalne svrhe!

Advertisements

About KOD

Udruženje građana KOD je društveni servis koji inicira, podstiče, stvara, organizuje, koordinira, podržava i sprovodi sve akcije koje doprinose formiranju stabilnog i pravednog društva koje obuhvata ugrožene grupe, osobe u nepovoljnom društvenom položaju, kao i osobe sa invaliditetom, posebno mlade i žene bez stalnog zaposlenja. KOD organizuje neformalno obrazovanje dece i mladih na polju umetnosti i zanatstva i ima svoj galerijski program. Galerija ALT je program KOD-a koja promoviše društvenu i kulturnu kritiku kroz savremene umetničke prakse i dizajn, godišnje nagrade studenata likovnih umetnosti, uključujući i bazare rukotvorina. Association of citizens CODE a social service that initiates, stimulates, creates, organizes, coordinates, supports and implements all actions that contribute to the formation of a stable and just society which includes vulnerable groups, people in disadvantaged social position, and persons with disabilities, especially youth and women without permanent employment. CODE organizes non formal art&craft education of kids and youth and has its gallery programs. Gallery ALT is a program of CODE which promotes social and cultural critiques through contemporary art practices and design, annual awards of visual art students, inclusive handy craft bazaars.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: