DECORATION

Decorative Studio:

Dekorativni studio je program u okviru kojeg za relativno kratko vreme možete ovladati novim manuelnim veštinama i tajnama ručnih radova.  U zavisnosti od vašeg interesovanja, možete pohađati jedan ili više kurseva i u kratkom vremenskom roku možete dobiti novi hobi u kojem ćete uživati u svoje slobodno vreme, kroz koji ćete osetiti efekat “antistres terapije” i putem kojeg ćete otkriti izvor kreativnosti u sebi, ili ćete ovladati tehnikama u čijem će umeću uživati i drugi, ukoliko se odlučite da svoje umeće podelite sa nama putem javnih nastupa (bazari, izložbe), i time obezbedite sebi dodatna sredstva za život. Programi su podeljeni u dve kategorije: Hand Made Studio – u okviru kojeg učite osnove tehnika ručnih radova,  i Creative Design Studiou okviru kojeg učite da uz alate i tehnike proizvodite nove ili deokorišete postojeće predmete i date im novu namenu. Naši predavači su vrhunske zanatlije i umetnici koji su svojim dugogodišnjim radom i iskustvom stekli reputaciju u svom zanatu a neki od njih imaju i titulu “Majstora starih zanata” i koji će vam na kreativan način pokazati kako se nešto radi ili pravi. Svi naši predavači su potvrđeni stručnjaci koji su se potvrdili kako u struci, tako i na tržištu rukotvorina i dekorativnih predmeta.

Trajanje programa je od jednog dana do nekoliko meseci. Ukoliko se odlučite da pohađate više od jednog kursa, stičete pravo na popust od 10% za svaki sledeći kurs. Nakon završenih 5 obuka, imate pravo na popust od dodatnih 10%! 🙂

 • Hand Made Studio:

Makrame, Kumihimo, Patchwork, Krojenje i šivenje, Štrikanje, Heklanje, Vez, Filcanje, Tkanje …

 • Creative Design Studio:

Modni asesoar 1,2,3 (izrada i dizajn nakita 1,2,3,4, asesoar od recikliranih materijala, asesoar od polimerske gline);

Dekoracija predmeta od drveta 1,2,3;

Dekorativni predmeti od reciklirane plastike;

Dekupaž 1,2

Izrada lampi

U toku marta meseca organizujemo dve radionice dekorativnih jaja! Više o programu, pogledatje OVDE!

Advertisements

20 comments

 1. Olja

  Postovani interesuje me cena kursa u hand made studiju.
  Hvala unapred.

  • KOD

   Postovana Olja, cena kurseva zavisi od duzine trajanja, od vrste materijala i tehnicke zahtevnosti kursa, buduci da se uplatom kursa, obezbedjuje materijal za rad na radionicama. Cene mogu ici od 25 EUR za dvodnevne kurseve (2 termina po 3h) do 50 EUR za mesecne (4 termina). Budite konkretniji, pa cu vam odgovoriti.

 2. Marijana Masha G

  Poštovani,

  interesuje me Vaša radionica za Dekupaž 1,2… što duže trajanje i što više znanja, jer sam tom tehnikom opčinjena. 🙂

  Unapred hvala na odgovoru,

  Maša ♥

 3. Daisy

  Zelela bi da pohadjam Vas kurs patchwork, dekupaz 1,2, ja zivim u Zemunu zanima me koja bi bila cena i na kojoj lokaciji se odrzavaju kursevi, da li su vikendom.
  Unapred zahvalna
  Tatjana Blanusa

 4. Snezana

  Postovani,zainteresovana sam za radionicu za Dekupaz 1,2, odnosno da li je u planu u skorije vreme i kako bih mogla da se prijavim.Takodje me interesuje i izrada nakita…Pozdrav,Snezana

  • KOD

   Draga Snezana,
   radionica iz Dekupaz dekorativne tehnike ce biti organizovana posle 20.8., obavesticemo vas uskoro o tacnom datumu. Hvala vam na interesovanju.
   Pozdrav,
   Gabriela

  • KOD

   Draga Snezana,

   bice uskoro organizovani kursevi dekupaz tehnike, cim malo popusti vrucina, a za oba kursa najbolje da se prijavite na nas mail i ostavite svoje podatke, br tel i kazete koji bi vam termini najvise odgovarali.
   Nakit ce biti cim se skupi grupa od jos dvoje, troje, a dekupaz vrlo uskoro!

   Srdacno,

  • KOD

   postovana, mozete se prijaviti na nas mail grupakod@gmail.com, u septembru ce biti prvi kursevi dekupaza, ostavite svoj kontakt telefon, kao i naveidte termine koji bi vam odgovarali, mozete navesti da vas interesuje i kurs nakita, pa kad se formira grupa, cemo vas obavestiti, a za dekupaz vec imamo dovoljno polaznika da kursevi krenu, cim malo prodju vrucine, srdacno!

   • Snezana

    Za ovo vreme iscekivanja radionice .poprilicno sam ovladala dekupazom,sama vezbajuci,i moram reci da se ponosim nekim svojim da kazem radovima, ali za nakit cu se prijaviti na dati mail

   • KOD

    divno, bas nam je drago! :)) cujemo se!

 5. Margareta

  Molim vas ako možete da mi kažete kada imate kurs dekupaža i koja je cena.Pozdrav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s