Programi KEKS

KOD Edukativno Kreativni Studio (K.E.K.S.) je studio za neformalnu edukaciju u oblasti umetnosti, dizajna i zanatstva. Svi naši programi su metodološki potvrđeni kroz brojne edukativne programe koje je naš tim realizovao na čelu sa inicijatorom ovog projekta, Direktorom Udruženja građana KOD, Gabrielom Vasić.

Naša metodologija rada vodi ka praktičnim i opipljivim rezultatima polaznika, a zasnovana je kako na dvodecenijskom pedagoškom iskustvu mentora i dizajnera programa, tako i na teoretskom znanju, istraživačkom radu i na proverenim veštinama edukatora. Cilj naše edukacije su održive veštine polaznika koji će nakon stečene obuke, nezavisno od nas moći da stvaraju nove vrednosti i budu obučeni za samostalno obavljanje hobi ili profesionalnih aktivnosti u domenu umetnosti, dizajna i-ili zanatstva.

Svi naši programi su okrenuti ka podizanju profesionalnih komepetencija naših polaznika kojima će novostečene veštine omogućiti da postanu konkurentni na tržištu rada i doprineti njihovom ekonomskom osnaživanju.

U okviru naše ponude možete odabrati hobi ili profesionalne kurseve i treninge iz jedne ili više oblasti i budite uvereni da saznanja koja ste poneli sa naših kurseva su trajna vrednost koja će doprineti vašem stručnom usavršavanju ili kreativnom izražavanju. Budući da naš tim čine eksperti sa vrhunskim referencama  u svom radu, bilo da su akademski obrazovani profesionalni umetnici, dizajneri, arhitekte ili pak samouki majstori zanata, a uz nas, možete steći osnovna znanja iz željenih oblasti, ili se možete kontinuirano usavršavati u različitim disciplinama. Iznad svega, naši predavači ne štede na svom znanju i voljni su da svoja saznanja i veštine podele sa vama. Oni koji su bili na našim kursevima, imaju čime da se pohvale. Mnogi od njih danas se uspešno bave svojim poslom, kao profesionalci ili kao hobisti.

KEKS Discipline:

Visual Studio (crtanje, slikanje – profesionalna priprema za srednje i više škole i fakultete, hobi programi za amatere, umetničke konsultacije za mlade umetnike, specijalistički kursevi (animacija, portret, mrtva priroda, koncept, public art …), kustoska praksa pri Galeriji ALT za istoričare umetnosti i umetnike koji žele da postanu kuratori)

Design Studio (Modni studio, Grafički studio, Ilustracija, Music Studio)

Decorative Studio (Hand Made Studio, Creative Design Studio) 

Architectural Studio (pripreme za fakultet)

Photography Studio (kreativna fotografija za svakog)

Creative writing (pisanje i vođenje bloga, umetnička kritika, slobodno pisanje, pisanje za internet marketing …)

Više o programima pogledaj linkove u naslovu disciplina KEKS!

  • All copyright reserved by CODE Association (UG KOD) 2012

Leave a comment