HOBI Programi

Udruženje građana KOD ima veliko iskustvo u organizovanju hobi programa za mlade, koji su akreditovani od strane Sekretarijata za sport i omladinu, od 2008. god. O našim programima za mlade od 14 do 30 god., koji su u toku letnjeg i zimskog rapusta besplatni za srednjoškolce, ili se u toku godine sufinansiraju od strane polaznika, pogledajte na našem blogu Kreativan Dizajn.

fascinatori od recikliranog materijala (rajfovi za glavu)

Hobi programi su namenjeni svima koji žele da na kreativan način provedu svoje slobodno vreme i da u prijatnoj atmosferi nauče neke nove veštine koje će im omogućiti da kad zažele izrade sebi ili sebi dragim osobama neke unikatne dekorativne predmete. Ovi programi mogu biti i izvrsna “anti stres terapija” za sve one koji provode previše vremena pred računarom ili rade previše zahtevan intelektualni posao, a ne žele da svoje slobodno vreme koriste pasivno, gledajući TV program, npr. i idealni su za relaksaciju. Neki od njih imaju čak izuzetan stepen meditativnosti, kao što je tehnika Makrame.

U okviru hobi programa, možete učiti da crtate i slikate (vizuelni program), da upoznate novi svet fotografije ili zvuka, da naučite da koristite kompjuterske programe za obradu slike ili zvuka (dizajn program), da izučite neku novu tehniku ručnog rada (program dekoracije), da se bavite modnim dizajnom, kreirate svoje modele i modni asesoar, izrađujete i dizajnirate nakit ili izučite neku novu dekorativnu tehniku, kao što je sve popularniji dekupaž! Programi su kreirani tako da vi u odnosu na vaše slobodno vreme možete da ih prilagođavate prema svojim potrebama i mogućnostima. Njihovo trajanje je od jednog dana pa dokle god vi želite da pohađate neki kurs. Za kratke programe, pogledajte ovde!

Ukoliko želite neki od K.E.K.S. dekorativnih programa, pogledajte ovde!

Ukoliko želite neki od K.E.K.S. dizajn programa, pogledajte ovde!

Ukoliko želite neki od K.E.K.S. vizuelnih programa, pogledajte ovde!

 

All copyright reserved by CODE Association (UG KOD) 2012

Advertisements

2 comments

 1. Jasmina

  Postovani,

  bila sam ucesnik nekih od vasih radionica, koje ste organizovali i iskoristicu priliku da vam se ovim putem zahvalim na pruzenom znanju i umecu. Radionice su bile odlicno organizovane, a predavaci izuzetno posveceni. Definitivno sam se pronasla u dekupazu i mogu da kazem da je rad sa ovom tehnikom postao sad vec deo mog zivota. S obzirom da dugi niz godina ne mogu da se zaposlim u struci, dekupaz mi je postao deo slobodnog vremena i najlepsi deo dana, jer me izuzetno opusta i cini srecnom.

  Rado cu biti ucesnik i vasih sledecih radionica.
  Srdacan pozdrav,
  Jasmina Jevic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s