Kratki kursevi

Za sve one koji bi voleli da za kratko vreme osvoje neke od dekorativnih tehnika koje nudimo, bilo da želite da koristite postojeće materijale kao što su perle ili tekstil, ili želite da osvojite novu tehniku koja će vaše proizvode učiniti vidljivijim i atraktivnijim (fotografija) ili želite da radite sa materijalima i da ih transformišete (reciklaža idr.), mi vam nudimo mogućnost da za jedan ili dva dana dobijete potrebna znanja o osnovama dekoracije i da se sami upustite u kreativnu avanturu nakon toga! Naši kratki programi mogu biti izvsna “anti stres” terapija za zaposlene i za sve one koji previše sede za računarom.

Kursevi u ponudi:

Dnevni ili Dvodnevni:

Kurs Dekoracija uskršnjih jaja 1,2, Reciklažni Modni asesoar

Četvorodnevni (mesečni):

Kurs Izrade i Dizajna Nakita (basic), Kreativno Štrikanje (basic), Kreativna fotografija za svakog, Modni asesoar, Dekoracija predmeta od drveta; Dekorativni predmeti od reciklirane plastike; Dekupaž; Izrada lampi …

All copyright reserved by CODE Association (UG KOD) 2012

Advertisements

2 comments

 1. Dragan Petrović

  Svidjaju mi se baš što su anti-stres programi.Voleo bih da naučim nešto od modnog dizajna ili dekoracije unutrašnjeg prostora.

  • KOD

   Postovani Dragane,

   Hvala sto se interesujete za nase programe. Mozete se prijaviti putem emaila> grupakod@gmail.com, za sledeci vikend radimo dekupaz na drvenim jajima, povodom Usrksnjih praznika. Ostavite svoj br tel i potvrdu da zelite da pohadjate kurs. Bice organizovan u popodnevnim satima, u nedelju, od 17h. Srdacno!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s